Υλικά:
Για 4-6 άτομα
400 γραμμάρια ψαχνό από κοτόπουλο
2 ξινόμηλα
200 γραμμάρια γραβιέρα
Σέλερι
2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
2 φέτες ψωμί τοστ
Εκτέλεση:
Λαχταριστή κοτοσαλάτα κλειστή σε ένα χορταστικό σάντουιτς
Βράζουμε σε νερό το κοτόπουλο για 25 λεπτά σε δυνατή φωτιά. Κόβουμε σε λεπτές λωρίδες τα ξινόμηλα και τα βάζουμε ε ένα μπολ. Προσθέτουμε το ψαχνό του βρασμένου κοτόπουλου σε κομμάτια, το σέλερι και τη γραβιέρα.
Περιχύνουμε με μαγιονέζα. Στη συνέχεια κόβουμε 2 φέτες ψωμί και βάζουμε μια κουταλιά της σούπας στη μια φέτα και κλείνουμε το σάντουιτς με την δεύτερη.