Σάντουιτς με γαλοπούλα, τσένταρ και ντομάτα

by sidagi.gr
1,5K προβολές

Υλικά:

Για 2 άτομα

4 φέτες ψωμί σίκαλης
2 κουταλιές βούτυρο
2  φέτες γαλοπούλα
2 φέτες τυρί τσένταρ
Μια χούφτα γλυκά κρεμμύδια τουρσί ή άλλο γλυκό τουρσί
1 ντομάτα κομμένη σε λεπτές φέτες

Εκτέλεση:

Λαχταριστό κολατσιό για όλη την οικογένεια

Ζεσταίνετε ένα τηγάνι σε με μέση προς υψηλή θερμοκρασία. Τοποθετείτε μια φέτα ψωμί από πάνω τα υπόλοιπα υλικά και κλείνετε το σάντουιτς με την δεύτερη φέτα.
Απλώστε το βούτυρο πάνω από την κορυφή του σάντουιτς. Τοποθετήστε το σάντουιτς από την πάνω πλευρά προς τα κάτω (κάτω πλευρά βούτυρο) στο ζεστό τηγάνι.

Βουτυρώνετε τις δυο επιφάνειες των σάντουιτς. Ζεσταίνετε για ένα λεπτό και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε μια μεταλλική σπάτουλα για σερβίρετε στο πιάτο.

Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα