Σάντουιτς με γαλοπούλα, ντομάτα και τυρί

by sidagi.gr
601 προβολές

Υλικά:

Για 2-4 άτομα

12 φέτες στήθος γαλοπούλας
4 φέτες ντομάτας
12 φέτες κίτρινο τυρί με χαμηλά λιπαρά
½ φλιτζάνι τριμμένο κίτρινο τυρί
½ φλιτζάνι γάλα
2 αυγά
βούτυρο με λίγα λιπαρά
8 φέτες ψωμί του τοστ
αλάτι

Εκτέλεση:

Για όσους δεν μπορούν να διαθέσουν πολύ χρόνο στην κουζίνα…

Για όσους δεν μπορούν να διαθέσουν πολύ χρόνο στην κουζίνα…Αλείφουμε τις φέτες του ψωμιού με βούτυρο.
Μοιράζουμε τις φέτες γαλοπούλας και του κίτρινου τυριού σε 4 φέτες ψωμί.

Βάζουμε από μια φέτα ντομάτας και σκεπάζουμε με τις υπόλοιπες φέτες ψωμί.
Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και λίγο αλάτι.

Τοποθετούμε τα σάντουιτς σε ένα ταψί και τα περιχύνουμε με το μείγμα των χτυπημένων αυγών.
Τέλος, πασπαλίζουμε με το τριμμένο κίτρινο τυρί.

Ανοίγουμε το φούρνο, ώστε να προθερμανθεί.
Ψήνουμε τα σάντουιτς στους 220 βαθμούς για 10 λεπτά.
Όταν τα βγάλουμε, τα κόβουμε διαγώνια στη μέση και τα σερβίρουμε.

Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα