Σάντουιτς με γαλοπούλα, ντομάτα και σως βασιλικού

by sidagi.gr
1,K προβολές

Υλικά:

Για 1 άτομο

4 φέτες ψωμί για τοστ
2 φέτες γαλοπούλα
2 φέτες τυρί για τόστ
2 φέτες ντομάτες
Τυρί κρέμα
Βούτυρο

Για τη σως πέστο
80 γραμμάρια κουκουνάρι
25 γραμμάρια παρμεζάνα (τριμμένη)
25 φύλλα βασιλικό (πλατύφυλλο)
2 σκελίδες σκόρδο (χοντροκομμένο)
1 κουταλιά του γλυκού αλάτι
1 κουταλιά του γλυκού πιπέρι

Εκτέλεση:

Χορταστικό σάντουιτς για ένα θρεπτικό κολατσιό

Ζεσταίνετε ένα τηγάνι σε με μέση προς υψηλή θερμοκρασία. Στη συνέχεια τοποθετείτε μια φέτα ψωμί από πάνω τα υλικά και κλείνετε το σάντουιτς με την δεύτερη φέτα. Βουτυρώνετε τις δυο επιφάνειες των σάντουιτς και αναποδογυρίζουμε το σάντουιτς για να ψηθεί και από τις δύο πλευρές.

 Ζεσταίνετε για ένα λεπτό και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε μια μεταλλική σπάτουλα για να σερβίρετε.

Για τη σως πέστο
Σε αντικολλητικό τηγάνι καβουρδίζουμε σε μέτρια ως δυνατή φωτιά το κουκουνάρι για 2-3 λεπτά.
Προσέχουμε να μην καεί, διότι μπορεί να αρπάξει αμέσως.

Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα