Υλικά:
Για 2-4 άτομα
Δύο αβοκάντο
Μία ντομάτα (μόνο την ψίχα)
Μία καυτερή πιπεριά
Ένα κρεμμύδι
Ένα κουταλάκι ταμπάσκο
Δύο κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κούπα τυρί ένταμ τριμμένο
Χυμός λάιμ
Αλάτι
6 φέτες ψωμί τοστ
Βούτυρο
Εκτέλεση:
Λαχταριστό κολατσιό με απλά υλικά για όλη την οικογένεια
Πολτοποιούμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ εκτός από την ψιλοκομμένη ντομάτα και το τυρί ένταμ. Ανακατεύετε το μείγμα με την ψιλοκομμένη ντομάτα, το τυρί και βάζουμε τη σάλτσα για 4 ώρες στο ψυγείο και είναι έτοιμη.
Ζεσταίνετε ένα τηγάνι σε με μέση προς υψηλή θερμοκρασία. Στη συνέχεια τοποθετείτε στο τηγάνι μια από φέτα ψωμί από πάνω τα υλικά και κλείνετε το σάντουιτς με την δεύτερη φέτα.
Βουτυρώνετε τις δυο επιφάνειες των σάντουιτς. Ζεσταίνετε για ένα λεπτό και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε μια μεταλλική σπάτουλα για να σερβίρετε.