Υλικά:
Για 4-6 άτομα
8 φέτες ψωι τοστ
1 ματσάκι φύλλα ρόκας
1 ντομάτα κομμένη σε φέτες
6 βραστά αυγά
1 1/2 κουταλάκια του γλυκού κάρυ σε σκόνη
1/4 κουταλάκι αλάτι
1 κουταλιά της σούπας μαγιονέζα
1 κουταλιά ψιλοκομμένο σχοινόπρασο, τα πράσινα κρεμμύδια ή φρέσκα κρεμμυδάκια
1/4 φλιτζάνι ψιλοκομμένο σέλινο
Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση:
Λαχταριστό σάντουιτς με αυγοσαλάτα, ντομάτα και μαρούλι για όλες τις ώρες
Βράζουμε τα αυγά για 15 λεπτά σε χαμηλή φωτιά και τα τεμαχίζουμε αφού κρυώσουν. Σε ξύλο κοπής ψιλοκόβουμε σε λεπτές ροδέλες το σχοινόπρασο και το σέλινο. Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά πολύ καλά.
Ανοίγουμε στα 2 τις φέτες τοστ και τοποθετούμε τα φύλλα ρόκας, 2 φέτες ντομάτας και από πάνω βάζουμε από 1 κουταλιά της σούπας αυγοσαλάτα, κλείνουμε το τοστ με τη δεύτερη φέτα.