Υλικά:
Για 4-6 άτομα
8 φέτες ψωι τοστ
6 βραστά αυγά
1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένο μήλο
1 1/2 κουταλάκια του γλυκού κάρυ σε σκόνη
1/4 κουταλάκι αλάτι
1 κουταλιά της σούπας μαγιονέζα
1 κουταλιά ψιλοκομμένο σχοινόπρασο, τα πράσινα κρεμμύδια ή φρέσκα κρεμμυδάκια
1/4 φλιτζάνι ψιλοκομμένο σέλινο
Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση:
Λαχταριστό σάντουιτς για όλη την οικογένεια πλούσιο σε πρωτεΐνη και γεμάτη γεύση
Βράζουμε τα αυγά για 15 λεπτά σε χαμηλή θερμοκρασία και τα τεμαχίζουμε αφού κρυώσουν. Σε ξύλο κοπής ψιλοκόβουμε σε μικρούς κύβους το μήλο, κόβουμε σε λεπτές ροδέλες το σχοινόπρασο και το σέλινο. Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά πολύ καλά.
Ανοίγουμε στα 2 τις φέτες τοστ και βάζουμε από 1 κουταλιά της σούπας αυγοσαλάτα και κλείνουμε το τοστ με τη δεύτερη φέτα.