Σανγκρια με βερμούτ και αγγούρι

by sidagi.gr
628 προβολές

Υλικά:

Για 4-6 άτομα

1 λεμόνι, κομμένο σε λεπτές για γαρνιτούρα
1 αγγουράκι, σε λεπτές φέτες για γαρνιτούρα
1 φιάλη (750 ml) ξηρό βερμούτ
30 γραμμάρια μπλε ή πορτοκαλί  λικέρ curacao
30 γραμμάρια σιρόπι  ζάχαρης
30 γραμμάρια χυμό λεμονιού
60 γραμμάρια ξηρό τζιν
2 φλιτζάνια κρύο ανθρακούχο νερό
15 γραμμάρια λικέρ Maraschino (προαιρετικά)

Εκτέλεση:

Δροσερό κοκτέιλ για τις καλοκαιρινές βραδιές

Σε μια μεγάλη κανάτα ανακατέψτε τις φέτες λεμονιού, φέτες αγγούρι, και το βερμούτ. Ανακατεύουμε απαλά, στη συνέχεια, σκεπάζουμε και βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες.

Όταν είστε έτοιμοι να σερβίρετε, προσθέστε το curacao,  σιρόπι, το χυμό λεμονιού, τζιν, ανθρακούχο νερό, και το Maraschino λικέρ.

Γεμίστε προσεκτικά την κανάτα με πάγο και ανακατέψτε. Γεμίζετε τα ποτήρια και γαρνίρετε με δυόσμο, φέτες λεμονιού και φέτες αγγουριού.

Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα