Υλικά:
Για 2-4 άτομα
2 κροκάδια από αυγά βρασμένα
2 κροκάδια ωμά
1 φλιτζάνι του τσαγιού γιαούρτι
αλάτι
πιπέρι
χυμό λεμόνι
1/2 φλιτζάνι μαγιονέζα
Εκτέλεση:
Γρήγορη και εύκολη σάλτα για τα ψητά και τις σαλάτες σας
Βράζουμε τα αυγά σε υψηλή θερμοκρασία για 15 λεπτά.
Στη συνέχεια λιώνουμε καλά τα βρασμένα κροκαδια με ένα πιρούνι. Επειτα προσθέτουμε τα ωμά κροκάδια και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι και το λεμόνι σε ποσότητες της αρεσκείας μας.
Τέλος βάζουμε το γιαούρτι και την μαγιονέζα ανακατεύουμε ώσπου να γίνει ομοιόμορφο το μείγμα μας.
Αν δεν συμπαθείτε τη μαγιονέζα την αντικαθίσταται με γιαούρτι ίσης ποσότητας.