Σάλτσα βατόμουρου

by sidagi.gr
1,7K προβολές

Υλικά:

Υλικά για 3 άτομα

 

100 γραμμάρια βατόμουρα
Μισό ποτήρι λευκό κρασί
2 κρεμμύδια σε φέτες
50 γραμμάρια βούτυρο
1 φλιτζάνι ζωμό κρέατος
1 κουταλάκι ζάχαρη
Αλάτι 
Πιπέρι
 

Εκτέλεση:

Η ιδανική επιλογή σάλτσας για το κρέας και ιδιαίτερα για το κυνήγι!

Η ιδανική επιλογή σάλτσας για το κρέας και ιδιαίτερα για το κυνήγι!

 

Βράζουμε τα βατόμουρα μέσα στο κρασί μέχρι να συρρικνωθούν στο μισό. Σοτάρουμε τα κρεμμύδια με το βούτυρο μέχρι να μαλακώσουν αλλά δεν τα αφήνουμε να ροδοκοκκινίσουν. Προσθέτουμε στα κρεμμύδια το ζωμό και τα αφήνουμε να βράσουν για 5 λεπτά. Προσθέτουμε τέλος τα βατόμουρα, αλάτι, πιπέρι και ζάχαρη.

Απαιτούμενος χρόνος: 20 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα