691
Υλικά:
Μία κονσέρβα τόνος
Δύο φλυτζάνια του τσαγιού χυμό ντομάτας
Ένα κρεμμύδι
Μία σκελίδα σκόρδο
Μισό φλιτζάνι του τσαγιού λάδι
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Εκτέλεση:
Σοτάρουμε το κρεμμύδι και προσθέτουμε το σκόρδο και το χυμό ντομάτας. Αφήνουμε τη σάλτσα να σιγοβράσει για 20 περίπου λεπτά.
Σοτάρουμε το κρεμμύδι και προσθέτουμε το σκόρδο και το χυμό ντομάτας. Αφήνουμε τη σάλτσα να σιγοβράσει για 20 περίπου λεπτά.
Ρίχνουμε τον τόνο, προσθέτουμε λίγο αλάτι, πιπέρι και αφήνουμε τη σάλτσα να σιγοβράσει για 5 λεπτά.