Σάλτσα Satay από την Κίνα

by sidagi.gr
3,2K προβολές

Υλικά:

Δύο κουταλιές της σούπας κέτσαπ
Μισό φλιτζάνι φυστικοβούτυρο
Μία κουταλιά της σούπας σόγια σως
Μία κουταλιά της σούπας ξίδι
Μία λιωμένη σκελίδα σκόρδο
Μισό φλιτζάνι νερό
Δύο κουταλάκια ζάχαρη
Δυό κουταλιές τσίλι σως
 

Εκτέλεση:

Αφήνουμε όλα τα υλικά να βράσουν σε μια κατσαρόλα και μετά χαμηλώσνουμε την θερμοκρασία και σιγοβράζουμε  μέχρι να δέσει η σάλτσα.

Αφήνουμε όλα τα υλικά να βράσουν σε μια κατσαρόλα και μετά χαμηλώσνουμε την θερμοκρασία και σιγοβράζουμε  μέχρι να δέσει η σάλτσα.

Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα