1,9K
Υλικά:
Για 4-6 άτομα
4 κρεμμύδια μέτρια
Μισό ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο
1 κον κασέ
1 κουταλάκι ζαχαρίνη
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγη ρίγανη
Εκτέλεση:
Απόλυτος συνδυασμός με ζυμαρικά και κόκκινο κρέας
Βάζουμε στο multi τα καθαρισμένα κρεμμύδια και σκόρδα για να τα ψιλοκόψουμε.
Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι τρεις κουταλιές του γλυκού νερό και ρίχνουμε τα κρεμμύδια με το σκόρδο. Όταν ροδίσουν, ρίχνουμε την ντομάτα, το μαϊντανό, τη ζαχαρίνη και το αλατοπίπερο με τη ρίγανη.
Χαμηλώνουμε την φωτιά και αφήνουμε τη σάλτσα να πιει σχεδόν όλα τα υγρά.