Σάλτσα κέτσαπ

by sidagi.gr
947 προβολές

Υλικά:

Για 4-6 άτομα

2 κιλά ντομάτες
1 κόκκινη πιπεριά
1 πράσινη πιπεριά
1 κρεμμύδι
2 κουταλιές του γλυκού ξύδι
1 κουταλιά του γλυκού πιπέρι
1 κουταλιά του γλυκού Μπαχάρι
1 κουταλιά του γλυκού Αλάτι
1 κουταλιά του γλυκού Ζάχαρη
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Φτιάξτε σπιτική κόκκινη σάλτσα για τα ζυμαρικά σας

Ξεφλουδίζουμε και ψιλοκόβουμε τις ντομάτες για να τις βράσουμε μαζί με τις πιπεριές, το κρεμμύδι, το πιπέρι, το μπαχάρι και το αλάτι για περίπου μία ώρα.

Αφήνετε να κρυώσει και τα περνάτε από το μπλέντερ. Βάζετε τη σάλτσα σε βαζάκια, σκεπάζετε την επιφάνεια με λίγο ελαιόλαδο και τα κλείνετε. Φυλάξτε στο ψυγείο.

Σερβίρουμε με πολύχρωμα μακαρόνια.

Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα