Υλικά:
Για 2-4 άτομα:
200 γραμμάρια γιαούρτι πλήρες ή στραγγιστό
2-3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 πρέζα κύμινο
1-2 σκελίδες σκόρδου τριμμένες (προαιρετικά)
πάπρικα γλυκιά για το πασπάλισμα
Εκτέλεση:
Συνοδέψτε τη σάλτσα με μπριζόλα ή μπιφτέκι… ταιριάζει απόλυτα!
Συνοδέψτε τη σάλτσα με μπριζόλα ή μπιφτέκι… ταιριάζει απόλυτα!
Σε ένα μπολ βάζουμε το γιαούρτι, το ελαιόλαδο, το κύμινο, το σκόρδο και τα χτυπάμε για περίπου 5 λεπτά με τον αυγοδάρτη ή ένα πιρούνι μέχρι να ενωθούν τα υλικά.
Βάζουμε τη σάλτσα γιαουρτιού σε ένα μικρό μπολ σερβιρίσματος, πασπαλίζουμε με γλυκιά πάπρικα και γαρνίρουμε με φύλλα μαϊντανού ή δυόσμου.
Καλή επιτυχία!