Υλικά:
½ κιλό γραβιέρα
½ φλιτζάνι τσαγιού λαδόξιδο
3 ντομάτες
1 αγγούρι
3 αυγά βραστά
Πράσινη σαλάτα ή Μαρούλι
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Κόβουμε τη γραβιέρα σε μικρούς κύβους και προσθέτουμε το λάδι και το ξίδι.
Κόβουμε τη γραβιέρα σε μικρούς κύβους και προσθέτουμε το λάδι και το ξίδι.
Αφήνουμε το τυρί στο λαδόξυδο για 30 λεπτά.
Κόβουμε τις ντομάτες και το αγγουράκι σε φέτες.
Κόβουμε τα αυγά σε τέταρτα.
Παίρνουμε μια πιατέλα ή ένα μπολ για σαλάτα και το στρώνουμε με φύλλα σαλάτας.Αμέσως μετά, βάζουμε το αγγουράκι, τις ντομάτες και τα αυγά.Τα πασπαλίζουμε με αλάτι και πιπέρι.
Στο κέντρο της πιατέλας τοποθετούμε τα κομμάτια του τυριού.
Στο τέλος τα περιχύνουμε όλα με λαδόξιδο.