Σαλάτα του σεφ

by sidagi.gr
1,5K προβολές

Υλικά:

Για 4-6 άτομα

1 μέτριο μαρούλι ψιλοκομμένο
1 μικρό βαζάκι μαγιονέζα
1 1/2 κουταλιά της σούπας κέτσαπ
1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα
200 γραμμάρια στραγγιστό γιαούρτι
λίγο αλάτι (αν χρειάζεται)
3 βραστά, σφιχτά αυγά
250-300 γραμμάρια παριζάκι ψιλοκομμένο
250-300 γραμμάρια κασέρι ψιλοκομμένο
1/2 ή 1 αγγουράκι
2-3 μέτριες ντομάτες

Εκτέλεση:

Εύκολη και γευστική σαλάτα για όλες τις ώρες

Πλένουμε τις ντομάτες, το μαρούλι και καθαρίζουμε το αγγουράκι. Τα ψιλοκόβουμε και τα βάζουμε σε μια μεγάλη σαλατιέρα.
Έπειτα κόβουμε σε μικρούς κύβους το παριζάκι, το κασέρι, τα αυγά και τα προσθέτουμε στη σαλατιέρα μαζί με την κέτσαπ, τη μουστάρδα, το γιαούρτι και τη μισή μαγιονέζα.

Κατόπιν ανακατεύουμε όλα τα υλικά, προσθέτουμε αλάτι, αν χρειάζεται και βάζουμε την υπόλοιπη μαγιονέζα πάνω στη σαλάτα.
Τη στρώνουμε καλά και τη στολίζουμε με χοντροκομμένα ή με μισά καρύδια.

Απαιτούμενος χρόνος: 10 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα