Υλικά:
½ κιλό φιλέτα γλώσσας
1 βρασμένο αστακό
1 κουτί καβουράκια
250 γραμμάρια βρασμένες γαρίδες
4 αυγά βραστά
2 μέτριες ντομάτες
4 φιλετάκια αντζούγιας
1 κουταλιά της σούπας κάππαρη
Φύλλα μαρουλιού
½ φλιτζάνι τσαγιού λαδολέμονο
Αλάτι
Εκτέλεση:
Βάζουμε τα φιλέτα γλώσσας σε ένα βαθύ τηγάνι και ρίχνουμε κρύο νερό μέχρι τη μέση του τηγανιού και λίγο αλάτι.
Βάζουμε τα φιλέτα γλώσσας σε ένα βαθύ τηγάνι και ρίχνουμε κρύο νερό μέχρι τη μέση του τηγανιού και λίγο αλάτι.
Μόλις αρχίσουν να βράζουν, ελαττώνουμε τη φωτιά και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν σκεπασμένα για 5 λεπτά.
Στη συνέχεια τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε σε πιάτο.
Γύρω από τα φιλέτα γλώσσας τοποθετούμε τον αστακό κομματιασμένο, τα καβουράκια στραγγισμένα και τις γαρίδες καθαρισμένες.
Περιχύνουμε τη σαλάτα με λαδολέμονο και τη αφήνουμε να μείνει στο ψυγείο σκεπασμένη για 3 ώρες το λιγότερο.
Στρώνουμε σε μια πιατέλα τα φύλλα μαρουλιού, βάζουμε στο κέντρο της τα φιλετα γλώσσας και γύρω από αυτά τα θαλασσινά.
Ανάμεσα στα θαλασσινά και στα φιλέτα γλώσσας, βάζουμε τις φέτες των αυγών και της ντομάτας.
Γαρνίρουμε με φιλετάκια αντζούγιας και κάππαρη.