Υλικά:
Για 2-4 άτομα
300 γραμμάρια ζαμπόν
250 γραμμάρια αρακά (βρασμένο)
250 γραμμάρια κασέρι τριμμένο
1⁄2 κιλό στραγγισμένο γιαούρτι
3 φύλλα μαρουλιού ψιλοκομμένα
4 ντοματίνια κομμένα στη μέση
2 κουταλιές της σούπας ελιές καθαρισμένες
250 γραμμάρια τορτελίνια με γέμιση κρέατος
250 γραμμάρια καλαμπόκι βρασμένο
1 βάζο κόκκινες πιπεριές τουρσί
Εκτέλεση:
Άνετα αντικαθιστά το γεύμα σας με πλούσια γεύση
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε το τορτελίνια και το περιχύνουμε με λίγο αραβοσιτέλαιο για να μην κολλάνε μεταξύ τους.
Στη συνέχεια ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά της σαλάτας μας εκτός από το γιαούρτι με τα βρασμένα τορτελίνια.
Το τοποθετείτε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
Πριν από το σερβίρισμα ανακατεύουμε το γιαούρτι.