Υλικά:
Για 2-4 άτομα
5 φύλλα μαρούλι
300 γραμμάρια τορτελίνι με τυρί
4 κουταλιές της σούπας μπαλσάμικο
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
5 φέτες καπνιστή γαλοπούλα
1 κρεμμύδι
2 κουταλιές της σούπας τριμμένη παρμεζάνα
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Ένας νόστιμος συνδυασμός ζυμαρικών με απλά υλικά για όλες τις ώρες
Σε μία κατσαρόλα βράστε το τορτελίνι με προσοχή για 6-8 λεπτά σε ελαφρώς αλατισμένο νερό. Σε ένα τηγάνι σοτάρετε το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο και προσθέστε την καπνιστή γαλοπούλα και 2 κουταλιές σούπας ξίδι μπαλσάμικο και προσθέστε στη συνέχεια για λίγο το τορτελίνι ώστε να αναμειχθεί και να πάρει γεύση.
Βάλτε το ψιλοκομμένο μαρούλι σε ένα βαθύ μπολ και στη συνέχεια προσθέστε 2 κουταλιές σούπας μπαλσάμικο και το μείγμα με το τορτελίνι. Τέλος, ρίξτε την τριμμένη παρμεζάνα και είστε έτοιμοι για ένα απολαυστικό γεύμα με λίγες θερμίδες.