Υλικά:
Για 2-4 άτομα
2 ντομάτες κομμένες σε φέτες
2 πράσινες πιπεριές
Φύλλα μαρουλιού ( πλυμμένα και καθαρισμένα)
1 κρεμμύδι
Μαύρες ελιές
1 κονσέρβα τόνο σε λάδι
3 ραπανάκια κομμένα σε φέτες
3 αυγά βραστά κομμένα σε φέτες
Λεμόνι
Λάδι
Ξίδι
Εκτέλεση:
Λαχταριστή σαλάτα με απαλή γεύση για όλες τις ώρες
Πλένουμε τις ντομάτες και τις κόβουμε σε φέτες.
Αφαιρούμε τους σπόρους από τις πιπεριές, τις πλένουμε και τις κόβουμε σε κρίκους.
Κόβουμε σε μικρά κομμάτια τα φύλλα μαρουλιού και τα βάζουμε σε πιατέλα.
Καθαρίζουμε το κρεμμύδι και το κόβουμε σε λεπτές στρογγυλές φέτες και το χωρίζουμε σε κρίκους. Ψιλοβόβουμε σε φέτες τα ραπανάκια.
Αφαιρούμε το κουκούτσι από τις ελιές.
Στραγγίζουμε τον τόνο, τον κομματιάζουμε και τον βάζουμε στο κέντρο της πιατέλας επάνω στα φύλλα μαρουλιού.Στίβουμε επάνω στον τόνο το μισό λεμόνι.
Γύρω από τον τόνο βάζουμε τις ντομάτες, τις πιπεριές, το κρεμμύδι και τα αυγά αφού τα κόψουμε στη μέση.
Γαρνίρουμε τη σαλάτα με τις ελιές και τη ραντίζουμε με λαδόξιδο.