Υλικά:
Σύγκλινο Μάνης
Ένα μαρούλι
Ένα φρέσκο κρεμμύδι
Ξύδι μπαλσάμικο
Φλούδες γραβιέρας
Μέλι
Άνηθος
Αλατι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε και κόβουμε το μαρούλι, το κρεμμυδι και τον άνηθο. Το σύγκλινο το κόβουμε κομματάκια και το ζεσταίνουμε στο τηγάνι χωρίς λάδι.
Καθαρίζουμε και κόβουμε το μαρούλι, το κρεμμυδι και τον άνηθο. Το σύγκλινο το κόβουμε κομματάκια και το ζεσταίνουμε στο τηγάνι χωρίς λάδι. Το προσθέτουμε στη σαλάτα. Προσθέτουμε από πάνω τις φλούδες γραβιέρας.
Σε ένα σέικερ ρίχνουμε το λάδι, το ξύδι, το μέλι και το αλατοπίπερο και κουνάμε καλά να ανακατευτούν. Περιχύνουμε τη σαλάτα για να σερβίρουμε.