Υλικά:
Για 2-4 άτομα
50 γραμμάρια κουκουνάρι καβουρδισμένο (1/2 φλιτζάνι)
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
1 1/2 κουταλιά της σούπας ξίδι
80ml (1/3 φλιτζάνι) ελαιόλαδο
2 ραντίτσιο ψιλοκομμένα
2 ματσακια σπανάκι χοντροκομμένο
3 λωτοί κομμένοι σε λεπτές φέτες
2 φρέσκα κρεμμυδάκια, κομμένα σε λεπτές φέτες
Εκτέλεση:
Θρεπτική και εύκολη σαλάτα με σπανάκι πλούσιο σε σίδηρο με γευστικό λωτό γεμάτο άρωμα και καβουρδισμένο κουκουνάρι
Σε ένα τηγάνι καβουρδίζετε το κουκουνάρι για λίγα λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα απ΄όλες τις μεριές.
Για το ντρέσινγκ
Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύετε τη μουστάρδα μαζί με το ξύδι, αλατοπιπερώστε και ανακατεύετε καλά.
Σε μια σαλατιέρα ρίχνετε το σπανάκι, το ραντίτσιο, τους λωτούς κομμένους σε φέτες, τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα και τα κουκουνάρια.. Ραντίστε το ντρέσινγκ ανακατεύετε και σερβίρετε.