Υλικά:
Για 2-4 άτομα
Για την σως
4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
2 κουταλιές λεμόνι
1 κουταλιά μουστάρδα
½ κουταλιά ζάχαρη
αλάτι, πιπέρι
Για τη σαλάτα
4 φύλλα μαρουλιού
4 φύλλα κατσαρή σαλάτα
10 φύλλα τρυφερό σπανάκι
1 πράσινο μήλο κομμένο σε κομματάκια
1 φλιτζάνι τσαγιού μαϊντανό μόνο τα φύλλα του
Εκτέλεση:
Εποχιακή σαλάτα για όλες της ώρες
Για τη σως
Ετοιμάστε την σάλτσα κατά τα γνωστά αναμιγνύοντας τα υλικά ή σε σέικερ ή στο μπλέντερ.
Για τη σαλάτα
Στην συνέχεια πάρτε μια μεγάλη ανοικτή σαλατιέρα ή πιατέλα και απλώστε κατ’ αρχήν τις πρασινάδες.
Από πάνω τους με περίσσια προσοχή σκορπίστε το μήλο κομμένο σε κομματάκια.
Περιχύστε την σαλάτα με την σάλτσα και σερβίρετε.