Υλικά:
Για 4-6 άτομα
100 γραμμάρια καπνιστός σολομός Φιλανδίας
100 γραμμάρια ρόκα άγρια
100 γραμμάρια σπανάκι
Μισό καρότο
Ένα κουταλάκι του γλυκού άνηθο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
2 κουταλιές της σούπας καρύδια
Εκτέλεση:
Λαχταριστή και θρεπτική σαλάτα για όλες τις ώρες
Καθαρίζουμε, πλένουμε και στραγγίζουμε το σπανάκι και τη ρόκα. Καθαρίζουμε το καρότο και το τρίβουμε στο τρίφτη. Κόβουμε το σολομό σε κομμάτια μεσαίου μεγέθους.
Στήνουμε το πιάτο βάζοντας κάτω τη ρόκα με το σπανάκι, άνηθο, από πάνω το καπνιστό σολομό, το καρότο και τελειώνουμε προσθέτοντας τα καρύδια, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.