580
Υλικά:
Για 4-6 άτομα
3 φλιτζάνια βρασμένο κρύο ρύζι
4 ντομάτες σε κύβους
3 κουταλιές της σούπας τριμμένη φέτα
5 ψιλοκομμένα φιλέτα αντσούγιας
1 χούφτα ψιλοκομμένες πράσινες ελιές
1 χούφτα ψιλοκομμένο μαϊντανό
1 χούφτα ψιλοκομμένη κάππαρη
1 κκουταλάκι της σούπας τριμμένο φιστίκι Αιγίνης
Ελαιόλαδο
Ξίδι
Εκτέλεση:
Δροσερή και χορταστική σαλατούλα για όλες τις ώρες
Βράζουμε το ρύζι για 10 λεπτά. Ανακατεύουμε τα υλικά και μετά πασπαλίζουμε το φιστίκι.