Υλικά:
Για 2-4 άτομα
125 γραμμάρια ρόκα
100 γραμμάρια κατσικίσιο τυρί κομμένο σε κύβους
20 έως 30 φρέσκα σύκα κομμένα στη μέση
50 γραμμάρια καρύδια ψημένα
6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας ξίδι
1 κουταλιά της σούπας μέλι
Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση:
Δροσερή και εύκολη σαλάτα για όλες τις ώρες
Ανακατέψτε το λάδι, το ξίδι και το μέλι σε ένα βαζάκι με κλειστό καπάκι.
Ρίχνετε τη ρόκα σε μια σαλατιέρα, το κατσικίσιο τυρί κομμένο σε κομμάτια, τα καρύδια γύρω από το τυρί, τα σύκα κομμένα στη μέση.
Περιχύνετε τη σάλτσα με το ντρέσινγκ και σερβίρετε.