Υλικά:
Για 4-6 άτομα
1/2 ματσάκι ρόκα
Φρέσκο κρεμμυδάκι
Φύλλα φασκόμηλου
Κάσιους
Σουσάμι
Μπαλσάμικο
1 πράσινο μήλο ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Εύκολη και γρήγορη σαλάτα για όλες τις ώρες
Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε λίγο λάδι και καβουρδίζω τα κάσιους. Βάζουμε και το φασκόμηλο. Ανακατεύουμε και αφήνουμε το φασκόμηλο να απελευθερώσει το άρωμά του και να πάρουν χρώμα οι καρποί.
Πλένουμε τα φύλλα της ρόκας και τα τοποθετώ σε πιάτο. Βάζουμε το μήλο το ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι, τα κάσιους και αλατίζουμε. Περιχύνω με ελαιόλαδο χτυπημένο με το μπαλσάμικο και πασπαλίζω με σουσάμι.