Υλικά:
Για 4-6 άτομα
1 ώριμο πεπόνι
2 φλιτζάνια bocconcini mozzarella (μπαλάκια μοτσαρέλας)
3 φέτες προσούτο, κομμένο σε λεπτές λωρίδες
¼ φλιτζάνι φρέσκα φύλλα δυόσμου ψιλοκομμένα
Χυμό από μισό λεμόνι φρεσκοστυμμένο
Αλάτι – πιπέρι
Εκτέλεση:
Δροσερή και εύκολη σαλάτα για όλες τις ώρες
Αφαιρέστε τους σπόρους από το πεπόνι και με ένα scoop μικρού μεγέθους αφαιρείτε τη σάρκα από το πεπόνι σε μπαλάκια. Θα πρέπει να έχετε περίπου τρία φλιτζάνια από το πεπόνι.
Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύετε το πεπόνι, μπαλάκια μοτσαρέλας, κομμένο προσούτο, και φύλλα μέντας. Προσθέστε το φρέσκο χυμό λεμονιού, αλάτι και πιπέρι.