Υλικά:
Για 2-4 άτομα
200 γραμμάρια φέτα κομμένη σε κύβους
1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 κόκκινο κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
2 κουταλιές της σούπας κάππαρη
400 γραμμάρια πέννες
Ελαιόλαδο
Χυμό λεμόνι
αλάτι
πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση:
Εύκολη σαλάτα με απλά υλικά για το μεσημεριανό σας
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα νερό με λίγο αλάτι.
Μόλις αρχίσει να βράζει, ρίχνουμε μέσα τις πέννες και ανακατεύουμε για να μην κολλήσουν.
Τις αφήνουμε να βράσουν για 6 με 8 λεπτά.
Τις στραγγίζουμε σε σουρωτήρι.Τις ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα με λίγο ελαιόλαδο και ανακατεύουμε.
Πλένουμε την πιπεριά, την καθαρίζουμε και τις κόβουμε σε καρέ.
Βάζουμε τις πέννες σε μια βαθιά σαλατιέρα και ρίχνουμε από πάνω την πιπεριά, του κύβους φέτας, το κρεμμύδι κομμένο σε φέτες, 2 κουταλιές της σούπας κάππαρη. Ραντίζουμε με λάδι, λεμόνι και σερβίρουμε.