Υλικά:
Για 4-6 άτομα
2 ντομάτες
2 αγγούράκια κομμένα σε φέτες
1/2 κόκκινο κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
1 κλωνάρι ψιλοκομμέο σέλινο
Άνηθο ψιλοκομμένο
Τυρί φέτα ή γραβιέρα
Ρίγανη
Ελαιόλαδο
Ξίδι
Λεμόνι
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Λαχταριστή και χορταστική σαλάτα για όλες τις ώρες
Πλένουμε και κόβουμε σε μικρούς κύβους τις ντομάτες και το αγγουράκι.
Κόβουμε σε φέτες τα κρεμμύδια.
Αναμειγνύουμε 4 κουταλιές της σούπας λάδι, 2 κουταλιές της σούπας ξίδι, το χυμό από μισό λεμόνι,λίγο αλάτι, πιπέρι, τριμμένη ρίγανη, το σέλινο,
μαϊντανό ψιλοκομμένο.
Ρίχνουμε το μείγμα επάνω στη σαλάτα και τη γαρνίρουμε με φετάκια τυριού.