Υλικά:
200 γραμμάρια ψαχνό κίτρινης κολοκύθας
100 γραμμάρια φρέσκα μανιτάρια
2 πράσα
200 γραμμάρια μπρόκολο
200 γραμμάρια κουνουπίδι
50 γραμμάρια τυρί φλιλαδέλφεια
200 γραμμάρια σκληρή φέτα
4 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος
1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
1 φλιτζάνι του καφέ ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση:
Για να φτιάξουμε τη μους φέτας, που θα είναι το dressing της σαλάτας βάζουμε στο μπλέντερ τη φέτα κομμένη σε μικρά κομμάτια, το τυρί φιλαδέλφεια,
Για να φτιάξουμε τη μους φέτας, που θα είναι το dressing της σαλάτας βάζουμε στο μπλέντερ τη φέτα κομμένη σε μικρά κομμάτια, το τυρί φιλαδέλφεια,
την κρέμα γάλακτος, το φρεσκοτριμμένο πιπέρι και το αλάτι και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν μια εννιαία σάλτσα.Την αφήνουμε λίγο.
Σε μια κατσαρόλα με άφθονο νερό και μια κουταλιά της σούπας κοφτή αλάτι ζεματάμε το κουνουπίδι, το μπρόκολο και τα δύο πράσα για δέκα λεπτά.
Τα βγάζουμε από την κατσαρόλα και τα τοποθετούμε σε πιατέλα όπου τα κόβουμε σε χοντρά κομμάτια.
Ρίχνουμε ένα φλιτζάνι του καφέ ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και σοτάρουμε την κίτρινη κολοκύθα κομμένη σε κύβους μέχρι να ροδίσουν.
Πρόσθετουμε αλάτι και πιπέρι στην κολοκύθα και στα μανιτάρια.
Μόλις σοταριστούν, τα βγάζουμε από το τηγάνι και τα σκορπάμε πάνω στα βραστά λαχανικά.
Περιχύνουμε τη σαλάτα με τη μους φέτας και πασπαλίζουμε με την πάπρικα.