Υλικά:
Για 4-6 άτομα
1 ματσάκι μαρούλι ή πράσσινη λόλα ψιλοκομμένο
200 γραμμάρια λιαστές ντομάτες
2 ακτινίδια κομμένα σε φέτες
100 γραμμάρια φράουλες ψιλοκοεμμένες
1 αβοκάντο καθαρσιμένο και κομμένο σε φέτες
Μπαλσάμικο
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Καλοκαιρινή σαλάτα με φρούτα και λαχανικά για όλες τις ώρες
Στο πάγκο της κουζίνας κόβουμε το αβοκάντο στη μέση και αφαιρούμε το κουκουτσί. Με ένα κουτάλι αφαιρούμε τη σάρκα από το αβοκάντο και το κόβουμε σε φέτες.
Βάζουμε σε σαλατιέρα το μαρούλι, αλατίζουμε και κατόπιν ραντίζουμε με μπαλσάμικο. Προσθέτουμε την λιαστή ντομάτα, τις φράουλες, το αβοκάντο, τα ακτινίδια. Ρίχνουμε λίγο λάδι και ανακατεύουμε.