Σαλάτα με κριθαράκι, πιπεριές και ελιές

by sidagi.gr
619 προβολές

Υλικά:

Για 4-6 άτομα

1/2 κούπα κριθαράκι
14 ντοματίνια
150 γραμμάρια φέτα
1 πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη
20 ελιές θρούμπες
Θυμάρι
Βασιλικός
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση:

Δροσερή και χορταστική σαλάτα που άνετα αντικαθιστά το μεσημεριανό σας γεύμα

Βράζουμε το κριθαράκι, τις σουρώνουμε και τις κρυώνουμε σε άφθονο τρεχούμενο νερό. Καθαρίζουμε, πλένουμε και κόβουμε στο δύο τα ντοματίνια.
Κόβουμε τις ελιές στη μέση και αφαιρούμε το κουκούτσι. Κόβουμε την πιπεριά σε μικρά κομματάκια, τη φέτα σε μικρά κυβάκια και ψιλοκόβουμε το μαϊντανό.

Σε μία βαθιά σαλατιέρα βάζουμε το κριθαράκι, τη φέτα, τις ελιές, τα ντοματίνια, το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, τα καρυκεύματα και ανακατεύουμε.
Τέλος προσθέτουμε το ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρουμε.

Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα