Υλικά:
Για 4-6 άτομα
1/2 κούπα κριθαράκι
150 γραμμάρια φέτα
20 ελιές μαύρες καθαρισμένες
2 αγγουράκια ψιλοκομμένα
Θυμάρι
Βασιλικός
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Δροσερή και εύκολη σαλάτα για όλες τις ώρες
Βράζουμε το κριθαράκι, τις σουρώνουμε και τις κρυώνουμε σε άφθονο τρεχούμενο νερό. Καθαρίζουμε, πλένουμε και καθαρίζουμε τα αγγούρια.
Κόβουμε τις ελιές στη μέση και αφαιρούμε το κουκούτσι. Κόβουμε τη φέτα σε μικρά κυβάκια και ψιλοκόβουμε το μαϊντανό.
Σε μία βαθιά σαλατιέρα βάζουμε τα ζυμαρικά, τη φέτα, τις ελιές, τα αγγουράκια, το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, τα καρυκεύματα και ανακατεύουμε.
Τέλος προσθέτουμε το ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρουμε.