Υλικά:
Για 4-6 άτομα
Για τη σαλάτα
1 κούπα κριθαράκι
2 κονσέρβες τόνο σε νερό
1 αβοκάντο κομμένο κύβους
100-120 γραμμάρια γραβιέρα σε κυβάκια
1 κούπα κρουτόν
Για την σως
1 κούπα μαγιονέζα
¾ κούπας κέτσαπ
2 κουταλιές σούπας μουστάρδα
Εκτέλεση:
Λαχταριστή και καλοκαιρινή σαλάτα για όλες τις ώρες
Για τη σαλάτα
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε το κριθαράκι για 8 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσει.
Το βάζουμε σε σαλατιέρα.
Προσθέτουμε τον τόνο καλά στραγγισμένο, το αβοκάντο και το τυρί.
Για τη σως
Ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά της ώστε να ενσωματωθούν.
Περιχύνουμε με την σως την σαλάτα μας και ανακατεύουμε ώστε να καλύψει όλα τα υλικά στην σαλατιέρα.
Τελευταία προσθέτουμε τα κρουτόν.