Υλικά:
Για 4-6 άτομα
400 γραμμάρια ψαχνό από κοτόπουλο
2 ξινόμηλα
200 γραμμάρια γραβιέρα
Σέλερι
2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
1 μαρούλι
Εκτέλεση:
Χορταστική σαλάτα με απαλή γεύση για όλες τις ώρες
Σε ξύλο κοπής κόβουμε το κοτόπουλο σε κύβους, αλατοπιπερώνουμε και σοτάρουμε για 4 λεπτά από κάθε πλευρά σε μέτρια φωτιά. Κόβουμε σε λεπτές λωρίδες τα ξινόμηλα και τα βάζουμε ε ένα μπολ.
Προσθέτουμε το κοτόπουλου σε κομμάτια, το σέλερι και τη γραβιέρα. Περιχύνουμε με μαγιονέζα. Στολίζουμε με 2- 3 φύλλα λάχανου την σαλατιέρα μας και ρίχνουμε από πάνω την σαλάτα.