Σαλάτα με κέιλ, ραπανάκια και πιπεριά

by sidagi.gr
564 προβολές

Υλικά:

Για 4-6 άτομα

1/2 φλιτζάνι πέστο
1 1/2 κουταλιά της σούπας ξίδι
1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού φρεσκοστυμμένο
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 κέιλ κομμένο σε λεπτές λωρίδες
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
2 κούπες ραπανάκια κομμένα σε λεπτές φέτες
1/2 κούπα καρότο τριμμένο
1/2 φλιτζάνι κόκκινο λάχανο ψιλοκομμένο
1 κίτρινη πιπεριά κομμένη σε κύβους
Καβουρδισμένα καρύδια (προαιρετικά)

Εκτέλεση:

Θρεπτική και εύκολη σαλάτα για να συνοδέψτε το μεσημεριανό σας γεύμα

Σε ένα μπολάκι ανακατέψτε το πέστο με ξίδι, το χυμό λεμονιού και το αλάτι.
Πλένετε το κέιλ και κόψτε το κάτω μέρος και μετά σε λεπτές λωρίδες.
Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνετε το λάχανο με το ελαιόλαδο και το λάδι και ανακατεύετε καλά με τα χέρια.

Προσθέστε τα ραπανάκια, καρότα τριμμένα, λάχανο και πιπεριά. Ανακατέψτε μαζί και στη συνέχεια ανακατέψτε καλά με το πέστο.
Σερβίρετε με καβουρδισμένα καρύδια.

Απαιτούμενος χρόνος: 20 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα