891
Υλικά:
Για 2-4 άτομα
3 μεγάλα κομμάτα καρπούζι κομμένο σε κύβους
50 γραμμάρια τυρί μοτσαρέλα κομμένο σε κύβους
Λίγο πεπόνι προαιρετικά
Λίγα φύλλα μέντας ψιλοκομμένα
Λίγο χυμό λεμόνι με μέλι για το ντρέσινγκ
Εκτέλεση:
Δροσερή και εύκολη σαλάτα για το μεσημεριανό σας
Σε ξύλο κοπής κόβουμε σε χοντρά κομμάτια το καρπούζι και το ρίχνουμε σε μια σαλατιέρα, ψιλοκόβουμε τα φυλλαράκια μέντας, τη μοτσαρελα κομμένη σε κύβους και τα ρίχνουμε μέσα στη σαλατιέρα.
Στη συνέχεια χτυπάμε τον χυμό λεμονιού με το μέλι και το ρίχνουμε από πάνω και σερβίρουμε.