Υλικά:
Για 4-6 άτομα
Για τη σαλάτα
2 παντζάρια βρασμένα – καθαρισμένα κομμένα σε κύβους
1 ρόκα
200 γραμμάρια λιαστές ντομάτες
150 γραμμάρια φέτα τριμμένη
1 γκρέιπφρουτ κόκκινο κομμένο σε φέτες
Για το ντρέσινγκ
Χυμό απο μισό πορτοκάλι
1 κουταλια του γλυκού μέλι
1 κουταλιά της σουπας μπαλσάμικο
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Θρεπτική και εύκολη σαλάτα για όλες τις ώρες
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα παντζάρια για 30 λεπτά, μετά τα ξεφλουδίζουμε και τα κόβουμε σε κύβους.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για το ντρέσινγκ.
Βάζουμε σε σαλατιέρα την ρόκα, τα παντζάρια, τη λιαστή ντομάτα, τις φέτες γκρέιπ φρουτ. Ρίχνουμε το ντρέσινγκ και ανακατεύουμε.
Σκεπάζουμε τη σαλάτα με την τριμμένη φέτα.