416
Υλικά:
Για 2-4 άτομα
3 ώριμα αχλάδια
150 γραμμάρια φέτα
3 κλωνάρια σέλερι σε πολύ λεπτές φέτες
¼ φλιτζανιού αμύγδαλα καβουρντισμένα
Μισό ματσάκι μαϊντανό
1 κουταλιά ξύδι από λευκό κρασί
3 κουταλιές ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Λαχταριστή και εύκολη σαλάτα για όλες τις ώρες
Ρίχνουμε στη σαλατιέρα το ελαιόλαδο και το ξύδι. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε ώστε να αναμιχθούν καλά. Στη συνέχεια προσθέτουμε το σέλερι, τα αχλάδια, το μαϊντανό και τα αμύγδαλα.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και από πάνω τρίβουμε τη φέτα.