394
Υλικά:
Για 2-4 άτομα
2 φύλλα από κόκκινη λόλα
2 όριμα αβοκάντο – αποφλοιωμένα χωρίς κουκούτσια και κομμένο σε κύβους
1 κουταλάκι του γλυκού κόκκινο πιπέρι
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
¼ φλιτζανιού φρέσκο χυμό λάιμ ή λεμόνι
αλάτι
μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση:
Λαχταριστή και εύκολη σαλάτα για όλες τις ώρες
Σε ένα πιάτο βάζετε 2 φύλλα από τη λόλα και από πάνω γαρνίρετε τη σαλάτα.
Ανακατέψτε το αβοκάντο, το γκρέιπφρουτ.
Προσθέστε το κόκκινο πιπέρι, αλάτι. Ανακατέψτε το ελαιόλαδο και χυμό λάιμ και σερβίρετε.