Υλικά:
Για 4-6 άτομα
Για τη σαλάτα
1 φλιτζάνι τσαγιού καλαμπόκι βρασμένο
2 κλωνάρια σέλερι ψιλοκομμένα
1 iceberg
2 καρότα
1 ξινόμηλο με τη φλούδα
½ λάχανο
Για το ντρέσινγκ της σαλάτας
2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
1 κουταλιά της σούπας μοστάρδα
200 γραμμάρια γιαούρτι
1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού
1 πρέζα ζάχαρη
1 πρέζα αλάτι
Εκτέλεση:
Λαχταριστή και εύκολη σαλάτα για όλες τις ώρες
Λαχταριστή και εύκολη σαλάτα για όλες τις ώρες
Καθαρίζουμε τα καρότα.
Τα κόβουμε από το χοντρό μέρος του τρίφτη.
Ψιλοκόβουμε 2 κλωνάρια σέλερι.
Κόβουμε σε χοντρά κομμάτια το λάχανο και το iceberg.
Πλένουμε το ξινόμηλο και το κόβουμε σε καρέ.
Βάζουμε όλα τα υλικά σε μια σαλατιέρα.
Προσθέτουμε το βρασμένο καλαμπόκι.
Ξεκινάμε να φτιάξουμε το ντρέσινγκ της σαλάτας.
Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε το χυμό λεμονιού,αλάτι και ζάχαρη και με ένα πιρούνι τα διαλύουμε καλά.
Στο ίδιο μπολ προσθέτουμε 200 γραμμάρια γιαούρτι, 2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα,
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα.
Ανακατεύουμε πολύ καλά.
Μόλις είναι έτοιμο το ντρέσινγκ, περιχύνουμε τη σαλάτα με αυτό και ανακατεύουμε.
Βάζουμε τη σαλάτα να παγώσει για 10 λεπτά και τη σερβίρουμε.