Υλικά:
250 γραμμάρια ρύζι
100 γραμμάρια σταφίδες
Άσπρο ξηρό κρασί
1 λεμόνι
2 κουταλιές χυμό μήλου
Αλάτι
Εκτέλεση:
Σε χαμηλή φωτιά βράζουμε το ρύζι και μόλις είναι έτοιμο και ζεστό, προσθέτουμε το κρασί μαζί με τις σταφίδες, τις οποίες έχουμε ήδη μουλιάσει για μία περίπου ώρα.
Σε χαμηλή φωτιά βράζουμε το ρύζι και μόλις είναι έτοιμο και ζεστό, προσθέτουμε το κρασί μαζί με τις σταφίδες, τις οποίες έχουμε ήδη μουλιάσει για μία περίπου ώρα.
Στραγγίζουμε καλά το ρύζι και αφήνουμε να κρυώσει. Το απλώνουμε σε μια πιατέλα, γαρνίρουμε με φέτες λεμονιού και περιχύνουμε με το χυμό του μήλου.