Υλικά:
Για 4 άτομα
1 φύλλο σφολιάτα
1/4 κιμά
2 μελιτζάνες φλάσκες
1/4 διαφορα τυριά τριμμένα
Μισό κουτί ντοματάκια
1 χουφτα τριμμένη φρυγανιά
1 κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
Λάδι
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Ζεστή σπιτική σφολιάτα για να ξεκινήσετε τη μέρα σας!
Σοτάρουμε στο λάδι το κρεμμυδάκι και ρίχνουμε τον κιμά. Αφήνουμε να σοταριστεί καλά και προσθέτουμε τα ντοματάκια, αλάτι, πιπέρι και λίγο νερό. Όταν βράσει, κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε τη φρυγανιά και τα τυριά.
Σε άλλη κατσαρόλα βράζουμε τις μελιτζάνες. Όταν γίνουν, τις λιώνουμε με το πιρούνι. Τις προσθέτουμε στον κιμά και ανακατεύουμε καλά. Στρώνουμε σε ταψί με λίγο λάδι το φύλλο και απλώνουμε το μείγμα. Τυλίγουμε σε ρολό και αλείφουμε από πάνω με λίγο λάδι ακόμα.
Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.