1,2K
Υλικά:
Για 6-8 άτομα
λίγο φρέσκο σέλινο
227 γραμμάρια φέτες προσούτο
142 γραμμάρια μοτσαρέλα κομμένη σε λωρίδες
1 κονσέρβα σπαράγγια σταγγισμένα και κομμένα στη μέση
Εκτέλεση:
Εύκολα συνοδευτικά μέσα σε λίγα λεπτά
Κόβετε τις φέτες από το καπνιστό ζαμπόν στη μέση διαγώνια. Στη συνέχεια βάζετε μέσα στις φέτες προσούτου τη μοτσαρέλα μαζί με τα σπαράγγια, τυλίγετε σε χωνάκια και μπήγετε από μια οδοντογλυφίδα και σερβίρετε γαρνιρισμένα με φρέσκο σέλινο.