Υλικά:
Για 2 άτομα
1/2 φλιτζάνι νερό
1 1/2 φλιτζάνι πλήρες γάλα
2 κουταλάκια κορν φλάουρ
300 γραμμάρια κουβερτούρα μαύρης σοκολάτας σπασμένη σε κομμάτια
3 κουταλιές της σούπας ουίσκι
1 κουταλιά της σούπας κακάο σε σκόνη
1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος πλήρης
Εκτέλεση:
Πλούσιο ρόφημα με κομματάκια σοκολάτας και κρέμα γάλακτος!
Σε ένα μπολ ρίχνετε το κορν φλάουρ με τις δύο κουταλιές γάλα και ανακατεύετε. Έπειτα σ’ ένα κατσαρολάκι βράζουμε το νερό.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα την κουβερτούρα. Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το γάλα και το κακάο.
Ανακατεύουμε να ενωθούν καλά τα υλικά μας. Προσθέτουμε το κονιάκ και στη συνέχεια το κορν φλάουρ.
Συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να γίνει το ρόφημά μας παχύρευστο. Σερβίρουμε σε κούπες, κλείνουμε τα μάτια και απολαμβάνουμε.