Υλικά:
Για 2-4 άτομα
500 γραμμάρια ριζότο
2 στήθη κοτόπουλο, χωρίς πέτσα
1 καρότο κομμένο σε φέτες
Αλάτι
Πιπέρι
Μαϊντανό
Εκτέλεση:
Γρήγορο και εύκολο φαγητό με εύκολα υλικά!
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, βράζετε το ριζότο για 10 λεπτά περίπου. Μέχρι να βράσει, σ’ ένα τηγάνι με ελάχιστο ελαιόλαδο σοτάρετε το κοτόπουλο και ρίχνετε το αλατοπίπερο.
Κρατάτε το κοτόπουλο στην άκρη και σοτάρετε τις φέτες του καρότου στο ίδιο τηγάνι.
(Αν βιάζεστε μπορείτε να βράσετε τα καρότα για 5 λεπτά σε νερό και έπειτα να τα σοτάρετε).
Έπειτα βάζετε τα ρύζι μέσα στο τηγάνι με τα καρότα για μισό λεπτό, ανακατεύετε με το τριμμένο μανούρι και τα στήθη κοτόπουλου και ανακατεύετε αμέσως.