Υλικά:
Για 2-4 άτομα
450 γραμμάρια μοσχαρίσιο κιμά
1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο κρεμμύδι
390 γραμμάρια σάλτσα ντομάτας
225 γραμμάρια πέννες
225 γραμμάρια τυρί μοτσαρέλα τριμμένο
95 γραμμάρια φέτες πεπερόνι κομμένες στη μέση
112 γραμμάρια μανιτάρια κομμένα σε φέτες, στραγγισμένα
100 γραμμάρια φέτες μαύρες ελιές στραγγισμένες
Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση:
Εύκολο και μυρωδάτο πιάτο με κιμά και πικάντικα αλλαντικά που θα το απολαύσουν όλοι
Εύκολο και μυρωδάτο πιάτο με κιμά και πικάντικα αλλαντικά που θα το απολαύσουν όλοι Προθερμαίνετε το φούρνο σας στους 180 βαθμούς Κελσίου στις αντιστάσεις.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι σοτάρετε τον κιμά με το κρεμμύδι μέχρι ο κιμάς να γίνει καφέ.
Στη συνέχεια προσθέστε όλα τα υπόλοιπα υλικά στον κιμά μαζί με 1/4 φλιτζάνι από την τριμμένη μοτσαρέλα και ανακατεύετε καλά.
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βράζετε τα ριγκατόνι για περίπου 8 λεπτά και έπειτα στραγγίξτε. Στη συνέχεια ρίχνετε σε ένα πυρέξ τα ριγκατόνι μαζί με το μείγμα κιμά και πασπαλίστε με την υπόλοιπη μοτσαρέλα. Ψήστε για περίπου 35 λεπτά μέχρι το τυρί να λιώσει.