Υλικά:
Για 4-6 άτομα
Για τη σαλάτα
1 κονσέρβα μαγειρεμένα ρεβίθια (580 γραμμάρια)
1/2 πράσινη πιπεριά κομμένες σε λεπτές φέτες
1/4 κόκκινο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
1/2 φλιτζάνι μαγειρεμένο καλαμπόκι
1 αβοκάντο κομμένο σε κύβους
Για το ντρέσινγκ
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλιά του γλυκού βαλσάμικο ξύδι
1/2 χυμό λάιμ
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση:
Λαχταριστή και εύκολη σαλάτα για όλες τις ώρες με απλά υλικά
Ξεπλύνετε και στραγγίξτε τα φασόλια. Ψιλοκόψτε το κόκκινο πιπέρι, το κρεμμύδι και το αβοκάντο. Σε ένα ξεχωριστό μπολ ανακατέψτε μαζί το ελαιόλαδο, το ξύδι και το χυμό λεμονιού. Ρίξτε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατέψτε. Ανακατεύετε και σερβίρετε.